Ik werk vanuit eigen ervaring

Ik ben Corinda van der Tas en heb een zoon en ben getrouwd. Naast voetreflexPlus therapeut ben ik sinds 2003 werkzaam ben als groen leerkracht op een praktijkschool.

Ik ben voetreflexPlus therapeut geworden, doordat ik zelf veel rugklachten en een blessure (stabiele breuk) heb aan mijn rug. Hierdoor had ik veel uitval en pijn, waardoor het mij niet lukte om werkzaamheden zonder pijn te kunnen doen. Ik had het nodig om alles te doseren en het werk in kleine stapjes uit te voeren.

Ik liet mijn voeten masseren door een voetreflex therapeut, om mij minder beperkt te voelen en soepeler te kunnen bewegen. De massages verlichtte de pijn waardoor ik steeds meer werkzaamheden aan kon zonder dat ik een pauze nodig had. Zelfs is het voor mij nu mogelijk om werkzaamheden te doen waarbij ik geen klachten ervaar. Door deze ervaring realiseerde ik mij dat, dit is hoe ik andere mensen ook kan helpen.

Bij Total Health Academy ben ik een 3 jarige HBO opleiding gaan doen, om een gediplomeerd VoetreflexPlus Therapeut te worden. Ik ben opgeleid in zowel de Westerse reflexzones als in de Chinese massage technieken. In 2022 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Mijn visie ontstaat vanuit enthousiasme

In mijn praktijk behandel ik u in een rustgevende omgeving. Door naar uw verhaal te luisteren en te kijken naar wat uw voeten vertellen kan ik een behandelplan opstellen.

Ik wordt enthousiast als ik u kan helpen en u na een behandeling mijn praktijk verlaat met minder pijn en klachten. Het bewegen gaat vaak makkelijker en ontspannener. Ik verwonder mij keer op keer over het resultaat dat ervaren wordt door de massages.

Ik wil u graag het directe resultaat laten ervaren van voetreflexPlus massages.

Het directe resultaat komt doordat u tot ontspanning komt, waardoor klachten zullen verminderen of verdwijnen.

Ik sta achter de holistische visie, de mens als geheel te zien en dat het lichaam een zelfgenezend vermogen heeft, dat als het lichaam ontspannen is, het tot actie wordt aangezet. Daarnaast gaat de Chinese geneeskunst ervan uit, dat je ziektes voor moet zijn, door je eten als je medicijn te zien en met behulp van massages de blokkades in de meridianen kunt opheffen, waardoor de Chi weer stroomt.

Geniet, Genees & Ontspan

Chirinda VoetreflexPlus massages is om u te laten genieten, ontspannen  & genezen.

Door u zich bewust te laten zijn van de invloed, die uzelf heeft op uw gezondheid, levensstijl en mindset.